Uniwersytet Rolniczy w Krakowie   

Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
Wydział Technologii Żywności
Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

plik svg - godło

Skład osobowy

prof. dr hab. inż.
profesor
Kierownik Katedry, Prodziekan ds. Dydaktycznych i Studenckich
12 662 48 03
jacek.domagala@urk.edu.pl
prof. dr hab. inż.
profesor
12 662 47 85
wladyslaw.migdal@urk.edu.pl
dr hab. inż.
profesor uczelni
kierownik pracowni
509377955, 12 662 48 06
piotr.kulawik@urk.edu.pl
profesor uczelni
12 662 48 05
dorota.najgebauer-lejko@urk.edu.pl
adiunkt
12 662 48 05
agnieszka.pluta-kubica@urk.edu.pl
starszy specjalista
12 662 48 02
bartlomiej.faber@urk.edu.pl
mgr inż.
starszy specjalista naukowo-techniczny
12 662 48 11
iwona.duda@urk.edu.pl
dr hab. inż.
profesor uczelni
12 662 48 08
joanna.tkaczewska@urk.edu.pl
adiunkt
12 662 48 04
magda.filipczak-fiutak@urk.edu.pl
dr hab. inż.
profesor uczelni
kierownik pracowni
12 662 48 04
marek.sady@urk.edu.pl
profesor uczelni
12 662 48 02
maria.walczycka@urk.edu.pl
mgr inż.
starszy specjalista
12 662 48 10
marzena.dyba@urk.edu.pl
dr hab. inż.
profesor uczelni
12 662 47 86
marzena.zajac@urk.edu.pl
adiunkt
12 662 48 11
katarzyna.turek@urk.edu.pl
starszy technik
12 662 48 11
paulina.guzik@urk.edu.pl
technik
12 662 48 11
rafal.szram@urk.edu.pl