Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

   Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
    Wydział Technologii Żywności
    Uniwersytet Rolniczy w Krakowie

Godło Polski
  • Ocena fizykochemiczna surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
  • Ocena wartości odżywczej surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego
  • Konsultacje w zakresie przetwórstwa surowców pochodzenia zwierzęcego
  • Konsultacje w zakresie metod badania jakości wyrobów mięsnych, jajczarskich, rybnych i mleczarskich
  • Projektowanie wyrobów pochodzenia zwierzęcego z wykorzystaniem tradycyjnych dodatków i receptur
  • Szkolenia w zakresie produkcji mięsa kulinarnego i wyrobów mięsnych
  • Szkolenia w zakresie produkcji mlecznych napojów fermentowanych, serów i lodów
  • Doradztwo w zakresie wdrażania zasad dobrej praktyki produkcyjnej i higienicznej (GMP i GHP) oraz systemu HACCP w przemyśle spożywczym