Pracownicy
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
telefon: 12 662 48 10
fax: 12 662 48 10
e-mail: kppz@urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

prof. dr hab. inż. Jacek Domagała
profesor
Kierownik Katedry
Prodziekan ds. Dydaktycznych i Studenckich
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.93
telefon: 12 662 48 03
fax: 12 662 48 10
e-mail: jacek.domagala[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

prof. dr hab. inż. Władysław Migdał
profesor
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 13
telefon: 12 662 47 85
e-mail: wladyslaw.migdal[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr hab. inż. Piotr Kulawik, prof. URK
profesor uczelni
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.95
telefon: 509377955, 12 662 48 06
e-mail: piotr.kulawik[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr hab. inż. Dorota Najgebauer-Lejko, prof. URK
profesor uczelni
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.97
telefon: 12 662 48 05
fax: 12 662 48 10
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr hab. inż. Marek Sady, prof. URK
profesor uczelni
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 096
telefon: 12 662 48 04
e-mail: marek.sady[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr hab. inż. Joanna Tkaczewska, prof. URK
profesor uczelni
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.10
telefon: 12 662 48 08
fax: 12 662 48 10
e-mail: joanna.tkaczewska[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr hab. Ewelina Węsierska, prof. URK
profesor uczelni
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.94
telefon: 12 662 48 07
fax: 12 662 48 10
e-mail: ewelina.wesierska[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr hab. inż. Marzena Zając, prof. URK
profesor uczelni
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.12
telefon: 12 662 47 86
e-mail: marzena.zajac[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr inż. Magda Filipczak-Fiutak
adiunkt
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.96
telefon: 12 662 48 04
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr inż. Mirosław Kasprzak
adiunkt
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 012
telefon: 12 662 47 86
e-mail: miroslaw.kasprzak[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr inż. Agnieszka Pluta-Kubica
adiunkt
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.97
telefon: 12 662 48 05
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr inż. Katarzyna Turek
adiunkt
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.90
telefon: 12 662 48 11
e-mail: katarzyna.turek[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr inż. Maria Walczycka
adiunkt
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 098
telefon: 12 662 48 02
e-mail: maria.walczycka[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

dr inż. Bartłomiej Faber
starszy specjalista
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.98
telefon: 12 662 48 02
e-mail: bartlomiej.faber[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

mgr inż. Iwona Duda
starszy specjalista naukowo-techniczny
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.90
telefon: 12 662 48 11
fax: 12 662 48 10
e-mail: iwona.duda[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

mgr inż. Marzena Dyba
specjalista
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.92
telefon: 12 662 48 10
e-mail: marzena.dyba[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

Paulina Guzik
starszy technik
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.90
telefon: 12 662 48 11
e-mail: paulina.guzik[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21

Rafał Szram
technik
Wydział Technologii Żywności
Katedra Przetwórstwa Produktów Zwierzęcych
adres: ul. Balicka 122, 30-149 Kraków
pokój nr: 0.90
telefon: 12 662 48 11
e-mail: rafal.szram[a]urk.edu.pl
Adres do korespondencji: 31-120 Kraków, al. Mickiewicza 21